Auton säännöllinen vahaus suojaa auton maalipintaa

Huolellinen käsinvahaus pitää auton lakkapinnan siistinä
ja helpottaa puhtaanapitoa. Vahattu auto näyttää siistim-
mältä ja kiiltävältä. Vahaus tekee auton myös likaahylkiväksi,
ja estää mm. tiesuolan tarttumisen lakkapintaan.

 

Autovahat voidaan jakaa kahteen luokkaan: On olemassa
luonnonvahoja kuten Carnauba-vaha, sekä synteettisiä
vahoja, jotka ovat täysin teollisesti valmistettuja. Molemmilla
on kannattajansa ja hyvät puolensa. Useat autoharrastajat
vannovat Carnauba-vahan nimeen, ja se onkin lähes poikkeuk-
setta korkealuokkainen vaha.

 

Auton kovavahaus tuo pitkäkestoista kiiltoa vaativiin olosuhteisiin

 

Auton kovavahaus antaa autollesi häikäisevän kiillon sekä pitkäkestoisen likaa ja vettä hylkivän suojan jotta autosi pysyy puhtaana pidempään.
Kovavaha suojaa autosi maalipintaa kemikaaleja ja auringon ultraviolettisäteilyä vastaan. Kovavahaus suojaa autosi maalipintaa myös teollisuuden laskeumilta, puiden pihkalta, linnun jätöksiltä ja tiesuolalta. Laadukas kovavaha suojaa autosi maalipintaa Suomen vaihtelevilta vuodenajoilta ja estää korroosion muodostumista.
Kovahaukset suoritamme aina vain parhailla, kansainvälisestikin tunnetuilla ja parhaiksi valituilla tuotteilla jotka olemme itse vuosien käyttökokemuksen myötä hyväksi todenneet.

 

Maalipinnan pinnoitus tuo maalipinnan kunnossapidon uudelle tasolle

 

Nanopinnoite on uuden sukupolven pinnoite auton maalipinnoille. Se muodostaa sidoksen pinnoitteen ja maalipinnan välille tehden siitä erittäin kestävän. Pinnoite hylkii tehokkaasti vettä ja likaa, joten pinnoitettujen pintojen puhtaana pito on helppoa. Kestää myös vahvoja pesuaineita, jotka veisivät tavalliset vahat mukanaan.
Ei peitä maalipinnan virheitä joten suositellaan uusille tai koneellisesti kiillotetuille pinnoille.

 

Lasien suojauskäsittely pitää ikkunat puhtaina

 

Nanopinnoite kestävin valinta auton lasipinnoille. Tekee lasipinnat erittäin liukkaiksi, jolloin lasinpyyhkijöiden käytön tarve vähenee, kun nopeutta on enemmän kuin 35km/h. Pinnoitteen etuna on myös se etteivät lika, hyönteisten raadot ja jää tartu pinnoitettuun lasiin yhtä tiukasti kuin pinnoittamattomaan. Pinnoitteen kesto on noin 8kk tai 15 000km.

 

Istuinten suojakäsittely pitää penkit puhtaina pidempään

 

Tekstiili- ja nahkapinnoille suunniteltu nanopinnoite, joka muodostaa hengittävän ja täysin huomaamattoman suojauksen. Käsitelty kangas hylkii vettä ja likaa helpottaen puhtaanapitoa. Tahrat ja läikkyneet nesteet on helppo pyyhkiä pois pinnoilta, koska ne eivät pääse imeytymään nanoaineella käsitellyille pinnoille.

 

 

Koneellinen kiillotus eli myllytys

 

Auton maalipinta kuluu ajan ja käytön vaikutuksesta. Harjapesukoneet ja lumiharjat naarmuttavat auton maalipintaa ikävästi. Myös väri haalistuu auringon valosta. Jos maalipinta on himmeä, eloton ja naarmuinen, usein paras (ja ainoa, lukuun ottamatta maalausta) ratkaisu on koneellinen kiillotus eli myllytys.
Koneellinen kiillotus aloitetaan pesemällä Auto huolellisesti käsin. Tämän jälkeen auto kuivataan perinteiseen tyyliin säämiskällä jonka jälkeen auton muoviosat ja listat teipataan suojaan kiillotukselta. Auton pintaan levitetään kiillotusainetta, jonka jälkeen maalipinta kiillotetaan kiillotuskoneella uuden veroiseksi. Maalipinnan kiillotuksen jälkeen auto suojataan vielä vahalla, kovavahalla tai kestopinnoitteella. Lopuksi ulkoiset kumi- ja muoviosat vielä ehostetaan.
Käsittelyn jälkeen auto kiiltelee taas uutuuttaan ja sitä on helpompi pitää puhtaana. Puhdas ja kiiltävä auto on silmänruokaa itselle ja kanssa kulkijoille.
Myllytyksellä voidaan myös tasoittaa värieroja jotka johtuvat usein uudelleen maalauksesta. Värieroja voidaan monessa tapauksessa lieventää ja useasti hävittää jopa kokonaan. Myös auringonvalon haalistamat pinnat voidaan kiillottaa ammattilaisen toimesta alkuperäiseen sävyyn.

 

Sisäpuhdistus tuo mukavuutta matkantekoon

 

Sisäpuhdistuksella tarkoitetaan auton sisätilojen perusteellista puhdistusta. Auton sisäpuhdistus tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin noin 2-8 viikon välein, riippuen auton käytöstä.

Myös pölyä ja hiekkaa alkaa kerääntyä auton sisäpinnoille. Talvella kenkien mukana kulkeutuu autoon paljon lunta ja hiekkaa, lumi sulaa auton lattialle mikä johtaa lattiaverhoilun kastumiseen. Lattiaverhoilu olisi syytä säännöllisin väliajoin vähintään imuroida kuivaksi jos auton kuivattaminen ei muuten onnistu.

Sisustan osien puhdistukseen käytämme puhdistavia ekologisia pesuaineita jotka eivät jätä autoon hajuja tai myrkyllisiä ainesosia. Asiakkaan halutessa voimme käyttää myös kiiltoa ja tuoksua sisältäviä aineita. Poistamme autosta myös mahdolliset eläinten karvat sekä muut epäpuhtaudet.

 

Istuinten märkäpesu ja nahkapenkkien höyrypesu

Autosi sisäpesu on perusteellisempi kuin sisäpuhdistus. Jos auton tekstiileissä on pinttynyttä likaa tai muu osa autosta on perusteellisen siivouksen tarpeessa, pyydä sisäpesua.
Meiltä onnistuu myös auton ilmastoinnin desifiointi höyryllä.

Painehöyrypesu desinfiointi tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia ja jättä puhtaan hajun.

Powered by Website Baker